top of page

"samen zorgen we ervoor dat uw voeten de zorg krijgen die ze verdienen ,,

Voetzorg Waas is een groepspraktijk van gespecialiseerde voetverzorgers. Alle pedicures beschikken over de nodige diploma's , en scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. U kan bij ons terecht voor de verzorging van vrijwel alle voetklachten.

060622_150500.JPG

Voetzorg Waas is in 2012 ontstaan als 'pedicure Annika' in Sint-Pauwels. De eerste jaren werd er enkel ambulante voetzorg uitgevoerd.

In 2014 werd er door ons voetverzorging opgestart in verschillende rusthuizen en voorzieningen voor mensen met een beperking.

In 2016 werd een praktijk in Sint-Pauwels bij 360-sports opgestart. Extra opleidingen tot sportpedicure werden in deze periode gevolgd om sportvoeten nog beter te kunnen verzorgen.

In 2019 werden wij versterkt door Nancy die zowel in onze praktijk werkt als voetverzorgingen in rusthuizen en voorzieningen uitvoert.

Omdat de vraag naar kwalitatieve voetzorg steeds toenam werd in 2020 'Voetzorg Waas' opgericht. Door de samenwerking met verschillende collega's kunnen we de wachttijden beperken en de patiënt garanderen dat zij door een gekwalificeerd voetverzorgster worden geholpen bij voetklachten. De praktijk werd verhuisd naar Belsele waar we jullie onder nog betere omstandigheden kunnen helpen. 

In 2021 maakte Sofie haar debuut bij Voetzorg Waas. Aanvankelijk nam Sofie enkel avonddiensten voor haar rekening maar ondertussen werkt zij voltijds in de praktijk en is zij er dus ook overdag terug te vinden. 

het team

Annika Colman pedicure

Gespecialiseerd Voetverzorger

Sofie De Geest pedicure

Gespecialiseerd Voetverzorger

Nancy Van Gasse pedicure

Gespecialiseerd Voetverzorger

nick-fewings-XqOBKnxDSfE-unsplash.jpg

Gespecialiseerd Voetverzorger // praktijk en ambulant

Enkele foto's

bottom of page