Om een afspraak te maken in de praktijk, klikt U op onderstaande knop. U komt dan terecht in mijn online agenda waarbij U de vrije plaatsen kan zien. Indien dit niet lukt, kan U ook telefonisch een afspraak maken.

 

Om een afspraak te maken voor voetverzorging aan huis neemt U rechtstreeks contact op met de voetverzorgster die actief is in uw regio. Kijk op de pagina Het team om te zien welke voetverzorgster in uw gemeente actief is.

Wenst u uw afspraak te annuleren ? Gelieve dit minstens 48 uur op voorhand telefonisch door te geven. Zo hebben wij nog de tijd om iemand anders in te plannen. Indien U niet verwittigt binnen deze termijn zal de behandeling aangerekend worden.

Contact

De praktijk van Voetzorg Waas is gelegen in Sint-Pauwels. Wij beschikken over een parking, en zijn bereikbaar met openbaar vervoer.

Heeft u vragen? Dan kunt u gebruik maken van onze contactgegevens, of onderstaand contactformulier invullen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug. Voor dringende vragen neemt U best telefonisch contact op.

Voetzorg Waas

Potterstraat 182

9170 Sint-Pauwels

0472/90 47 75 (algemeen nummer - Annika Colman )

0478/ 56 09 62 (Nancy Van Gasse)

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Schrijf uw bericht

Voetzorg Waas

centrum voor gespecialiseerde voetverzorging in het Waasland

Potterstraat 182 , 9170 Sint-Pauwels

0472/ 90 47 75