Wie is

Annika Colman

Annika Colman is in 2012 afgestudeerd als gespecialiseerd voetverzorgster en is daarna als zelfstandige in bijberoep gestart als pedicure Annika. De eerste jaren deed zij enkel voetverzorging aan huis.

In 2016 heeft Annika haar praktijk bij 360 sports in Sint-Pauwels opgestart. Annika heeft zich volledig toegelegd op de 'gespecialiseerde voetverzorging', ook wel medische pedicure genoemd. 

Annika is ook al enkele jaren actief als voetverzorgster in verschillende rusthuizen en instellingen voor personen met een fysieke en/ of mentale beperking. Haar ervaring en diploma als opvoedster komen hierbij goed van pas.

060622_162751.JPG

Omdat de vraag naar kwalitatieve voetzorg steeds toe nam  heeft Annika in 2020 'Voetzorg Waas' opgericht. Door de samenwerking met verschillende collega's kan Annika de wachttijden beperken en de klant garanderen dat zij door een gekwalificeerd voetverzorgster worden geholpen bij voetklachten.

Voetzorg Waas

Afspraken

U kan bij Annika terecht voor voetverzorging in de praktijk. Momenteel is er echter een klantenstop voor nieuwe klanten. Indien U vaste klant bent, kan U telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak

Wenst U een afspraak bij Nancy, Sofie of Celine, klik dan op onderstaande knop 

060622_162419.JPG