Annika Colman

annika colman voetzorg waas pedicure annika.jpg

Annika Colman is in 2012 afgestudeerd als gespecialiseerd voetverzorgster, en is daarna als zelfstandige in bijberoep gestart als pedicure Annika. De eerste jaren deed zij enkel voetverzorging aan huis.

In 2016 heeft Annika haar praktijk bij 360 sports in Sint-Pauwels opgestart. Annika heeft zich volledig toegelegd op de 'gespecialiseerde voetverzorging', ook wel medische pedicure genoemd. 

Annika is ook al enkele jaren actief als voetverzorgster in verschillende rusthuizen en instellingen voor personen met een fysieke en/ of mentale beperking. Haar ervaring als opvoedster komt hierbij goed van pas.

Omdat de vraag naar kwalitatieve voetzorg steeds toeneemt, heeft Annika in 2020 'Voetzorg Waas' opgericht. Door de samenwerking met verschillende collega's kan Annika de wachttijden beperken en de klant garanderen dat zij door een gekwalificeerd voetverzorgster worden geholpen bij voetklachten.

U kan bij Annika terecht voor voetverzorging in de praktijk. Een afspraak maken kan U eenvoudig online doen via onderstaande knop. (momenteel is er echter een klantenstop voor nieuwe patiënten, indien U vaste klant bent, kan U telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak)

Indien U hiermee niet vertrouwd bent, kan U ook telefonisch een afspraak maken.